Què és "Immobles.info"?

Immobles.info és la pàgina web de la Immobiliària del despatx d'advocats Bufet Aguilera de Sant Feliu de Codines (Barcelona) on s'anuncia la informació dels immobles que tenen a disposició per vendre i llogar. Dirigit per Agent Immobiliari Registrat de Catalunya al núm. 5.460 AICAT i advocat col·legiat 34.183 ICAB.

Al web es poden trobar disponibles en venda PISOSCASESLOCALS COMERCIALSNAUS INDUSTRIALSTERRENYS I EDIFICIS EXCLISIUS (com ara Hotels) així com també immobles en lloguer...  amb oferta a les zones de Sant Feliu de Codines, Bigues-i-Riells, Caldes de Montbui, Castellterçol, Castellcir, Moià, Santa Maria de l'Estany, Collsuspina, Artés, Calders i Monistrol de Calders; principalment.

Subhastes judicials

El Departament d'Immobles del despatx d'advocats Bufet Aguilera de Sant Feliu de Codines disposa de pisos i cases procedents de bancs amb condicions de finançament especials. No es publiquen al web, consultar al despatx.

A més gestionen l'adjudicació de tota mena de pisos, cases i solars que es troben en fase d'execució hipotecària -subhasta judicial- als Jutjats de Granollers, Manresa, Barcelona, Badalona, Terrassa i Sabadell... i que es poden arribar a adjudicar-se amb descomptes de fins al -50% respecte del valor de taxació. Cal tenir una reunió amb l'advocat del despatx per accedir a aquest tipus d'ofertes.

També disposa de magnífiques naus, unitats productives i maquinària industrial de segona mà a preu de saldo d'empreses que es troben als Jutjats en situació de liquidació (procediment concursal). Consultar la disponibilitat amb el despatx.

Apartat "Oportunitats"

Periòdicament a l'apartat "oportunitats" s'anuncien aquells immobles especialment atractius per inversors i compradors que busquen les millors ofertes.

Pisos i cases per llogar disponibles

A la pestanya "Llogar" s'anuncien alguns dels pisos i cases disponibles en lloguer especialment a les a les zones especialment del Moianès (Moià), Sant Feliu de Codines, Castellterçol, Castellcir, l'Estany i Artés. Disposen de pisos per llogar de promocions semi-noves i també amb "opció de compra".

Dades de contacte

  • Tel. d'oficina: 93 188 97 98 
  • ADREÇA:
  • C/Barcelona, 68 local
  • 08182 Sant Feliu de Codines
  • Catalunya, SPAIN

Mapa de localització:

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos

Formulari de contacte

Cal omplir tots els camps.

Lletrat exercent adscrit a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona, al núm. 34183

Logo_advocat_Josue_Aguilera.jpg

Agent Immobiliari de Catalunya, Registre AICAT Núm. 5460  Asociacion_Profesional_de_Expertos_Inmobiliarios_Num_2654.jpg

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos